Kérdése van? Hívjon minket!

 +36706350701

Mire van szüksége egy cicának?

 

Nincs két egyforma cica, ez már kicsi korban is tökéletesen látszik. Egyéniségük sok mindent befolyásolhat, ám vannak dolgok, amelyek mindegyikük számára fontosak.

Alomtálca

Többféle kapható, a nyitott tálca előnye, hogy kisebb helyet foglal és olcsóbb. Hátránya viszont, hogy van olyan cica, aki jó játéknak veszi, ha az összes almot kikaparhatja belőle. A fedett wc több helyet foglal, de esztétikusabb és nehezebben tudják kikotorni belőle az almot.

Alom

Szintén több variáció létezik belőle és tanácsot adni sem könnyű, mert mindenkinek más jön be. Van, aki a szilikonosra esküszik, van aki a csomósodósra, van aki a nem csomósodósra és még ezeken belül is számtalan variáció létezik. Ki kell próbálni párat, mire megtaláljuk azt, ami megfelel. Ha tenyésztőtől vesszük a cicát, kérdezzünk rá, milyen wc-t és almot szokott meg a cica és elsőnek azt válasszuk. Később lehet variálni.

Kaparófa

Itt csak a pénztárcánk szab határt. Az egészen pici, egy oszlopos kaparó oszloptól kezdve a luxus macskabútorig sok minden kapható.

Eledel

Ha tenyésztőtől vásárolunk, akkor kapni fogunk a cicával kezdőcsomagot, aminek része pár napra elegendő száraztáp. Ha nem, akkor minőségi, kornak, egészségi állapotnak megfelelő száraztápot vegyünk.

Játékok

Rengeteg féle játék kapható, a legegyszerűbb labdáktól az izgalmas interaktív játékokig. 

Illetve szükéseges lehet még, az etető/itató tál, alomlapát és a hordozó is.