Kérdése van? Hívjon minket!

 +36706350701

Kutyafekhelyek és párnák

A nyugodt pihenésre, jóleső alvásra kutyáinknak is nagy szüksége van, így nagyon fontos, hogy megfelelő védelmet
és kényelmet nyújtó kutyafekhely biztosítása számukra. 
Fedezze fel a minőségi kutyafekhely kínálatunkat,
kutyaágy kínálatunkat, válogasson a közkedvelt kutyapárnáink között.

 

MÉRET                  KUTYAFAJTÁK

35x45x20             Mini yorki, mini csivava, törpespicc

40x50x20             Törpe snauzer, normál yorki, normál csivava, bolognese

40x60x20             Havanese, mopsz, westie, máltai, jack russel, törpetacskó, törpeuszkár, törpepincser

50x60x20             Spániel, Francia bulldog, olasz agár, shi tzu

60x80x20             Angol bulldog, beagle, shar pei, bullterrier, whippet, staffordshire terrier(pitbull), puli

70x100x25           Agarak, német juhász, vizsla, labrador, boxer, basset hound, dobermann, golden retriever, szetterek, rottweiler

Minden felelősségteljes állattartó tudja, mennyi kötelezettséggel jár a házikedvencek jóllétének biztosítása. Négylábú barátaink rengeteg törődést igényelnek. Hozzánk hasonlóan nekik is szükségük van a megfelelő tápanyagtartalommal bíró élelemre, társaságra, játékra, és persze ők sem szeretnek kényelmetlenül aludni. A kutyák átlagos napi alvásigénye 10-12 óra, de vannak olyan blökik, akik még ennél is többet szunyókálnak. Akárcsak a gazdák, a kutyák is szeretik, ha van egy külön helyük az alvásra, ami csak az övék, és ami számukra egyet jelent a nyugalom szigetével, ezért mindenképp biztosítani kell számukra az ideális kutyafekhelyet.

Webáruházunkban rengeteg különböző típusú, méretű és mintájú kutyafekhely és kutya párna kerül forgalmazásra, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az ideális darabot.

Kidolgozásából adódóan a kutyapárna számos esetben jelenthet ideális megoldást. Mivel nincs pereme, gyakorlatilag bárhol leteríthető, és a szállítása még a nagyobb családi utazások során sem okoz gondot.

További előnye, hogy kiválóan alkalmas a családba frissen bekerülő kiskutyák új otthonunkba szoktatásáhozA párna önállóan is alkalmazható fekhelyként, de megfelelő kiegészítője lehet a kutyafekhely belső párnájának is.


15termék 115
15termék 115